«Щоб ми вже влітку 2025 року були з чистою водою»: Кім про доручення Президента та Премʼєра щодо початку робіт

  • 08:51
  • 28.09.2024
2024-09-27 12.31.56

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім підвів підсумки робочого візиту Премʼєр-міністра Дениса Шмигаля на Миколаївщину. Він відзначив, що дуже задоволений результатами зустрічі - були намічені наступні горизонти роботи.

Зокрема обговорювали питання відновлення водопостачання в Миколаєві.

«Вже є доручення не тільки Президента України, а і Премʼєр-міністра щодо пошуку фінансування та старту робіт, щоб ми вже влітку 2025 року були з чистою водою», - повідомив Кім.

Також він зазначив, що обговорювалась ще низка питань. Наприклад, два обʼєкта відновлення по Снігурівці та один по Миколаєву.

Оглянули члени делегації також обʼєкти інфраструктури. 

«Так, по фортифікаціям ми зробили дешевше і гроші повернули в бюджет. По енергетичним обʼєктам також роботи закінчили давно. Те, що нам треба було робити проєкт - вартість зменшили, гроші повернули в бюджет. За це мені особисто Премʼєр-міністр сказав дякую», - зазначив голова ОВА.

Нагадаємо, що з робочим візитом Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль разом з Віце-прем’єр-міністром з відновлення України – Міністром розвитку громад та територій України Олексієм Кулебою та Міністеркою захисту довкілля та природних ресурсів України Світланою Гринчук були в нашій області 26 вересня.  

У рамках візиту Денис Шмигаль провів виїзне засідання Уряду на Миколаївщині.

Новини

28 вересня 2024
27 вересня 2024