У Миколаєві відбудеться серія воркшопів від MemoryLab

  • 13:56
  • 27.09.2024


Мистецьке об‘єднання MemoryLab проведе серію воркшопів

Мистецьке об‘єднання MemoryLab проведе серію воркшопів

Мистецьке об‘єднання MemoryLab проведе серію перформативних воркшопів у Миколаєві,  де досліджуватимуть питання пам'яті та тіла.

Як повідомили організатори заходу, з 26 по 29 вересня у місті відбуватиметься серія перформативних воркшопів та розмов за участі Ганни Віноградової, Нани Бякової, Ольги Марусин та Ксені Погребенник.

«Розуміючи важливість та комплексність деколонізаційних процесів, що відбуваються сьогодні в українських містах, нам цікаво сфокусуватись на питанні пам’яті та тіла. Яким чином ми можемо працювати з цими інструментами, деколонізуючи свій власний погляд на людське та надлюдське тіло, на індивідуальну та колективну пам’ять, на ідентичність», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час воркшопів будуть звертатись до тіла як музею та тіла як інструменту альтернативної музеєфікації, до трансформації спогадів у просторі та часі, до втрати обʼєктів та пригадування їх через тіло, до танцю як простору для питань та танцю як практики активного памʼятання.

Воркшопи відбуватимуться в укритті Будинку офіцерів флоту (ДОФ). Зареєструватись та отримати детальну інформацію про кожну подію можна буде за посиланням.  Усі події безкоштовні. Реєстрація за лінком.

Memory Lab — мистецьке об‘єднання, яке працює з питаннями індивідуальної та колективної пам‘яті через мультидисциплінарні проєкти: на перетині театральних та перформативних практик, візуального та музичного мистецтва, взаємодії з простором та інтуїтивного дослідження.

Новини

28 вересня 2024
27 вересня 2024