Депутати міськради провалили голосування щодо збільшення статутного капіталу КП «Миколаївські парки»

  • 12:55
  • 27.09.2024
парк

У четвер, 26 вересня, депутатам Миколаївської міської ради не вистачило голосів, щоб ухвалити рішення щодо збільшення статутного капіталу КП "Миколаївські парки".

Про це пише «Шиповник».

— Ми не говоримо про фактичне збільшення, йдеться про юридичне збільшення статутного капіталу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Трьома рішеннями міськради ці кошти раніше вже було виділено, - сказав заступник ДЖКГ Ігор Набатов.

Він пояснив, що фактично ці кошти були виділені трьома рішеннями на сесіях міськради ще у 2023 році. Наразі статутний капітал підприємства становить 42 мільйони 764 тисячі 208 гривень.

Також Набатов зазначив, що основна частина коштів була витрачена на придбання автомобілів для потреб Сил оборони.

— Основна сума була витрачена на придбання автомобілів, які були передані надалі нашим захисникам та захисницям, а саме – до ГУР, здається. Загалом було придбано та передано 8 автомобілів. Крім того, придбали напівавтоматичний зварювальний апарат на 44 тисячі, техніка, культиватори та інше обладнання для роботи МКП "Миколаївські парки", - розповів посадовець.

Проєкт рішення був розглянутий на профільних депутатських комісія та погоджений. Але рішення не було прийнято через недостатню кількість голосів. За проголосували 25 депутатів, 4 утримались.

Новини

28 вересня 2024
27 вересня 2024