У Миколаєві поскаржились на водія автобусу №91, який хамив пасажирці через відсутність решти – з ним провели розʼяснювальну роботу

  • 10:20
  • 21.09.2024
f7c479c3fde0a160fbf1483521d435d2.i999x999x670

Мешканка Миколаєва поскаржилась на водія комунального автобусу №91, який грубіянив їй у звʼязку з відсутністю в нього решти з 20 гривень. 

Про це жінка повідомила в групі "Маршрутки Миколаєва. Громадський транспорт".

"Їхала сьогодні в цьому автобусі, водій хамло! Я дуже рідко їжджу на міському транспорті і не особливо знаю вартість, дала водієві 20 гривень, на що отримала купу агресії... Як мені сказали: "Де я тобі візьму 8 гривень, постоїш і почекаєш...." Я не одразу навіть зрозуміла, чому всім дають здачу, а я так і стою в проході. На що я попросила дати 5 гривень і я сяду. Водій став тикати мені, сказав: "Дивись, яка ти розумна...", – повідомила жінка.

Вона відмітила, що якби була гостем міста і стикнулась з такою ситуацією, то в неї залишились би погані враження від міста.

"Прошу прийняти міри і провести бесіду з водієм, що грубіянити, підвищувати голос, ображати і тикати це не припустимо! Я не винна, що у нього немає 8 гривень решти, тим більше можна було сказати, що мовляв, сядьте і я вам пізніше передам...", – резюмувала вона.

На інцидент відреагували на КП "Миколаївпастранс" і зазначили, що було проведено внутрішнє розслідування і ситуація дійсно підтвердилась.

"З водієм проведена роз'яснювальна робота та додатковий інструктаж щодо його посадових обов'язків (про недопустимість хамської поведінки). В разі повторення подібної ситуації, водія буде притягнуто до відповідальності (позбавлення премії/надбавки). Перепрошуємо за таку поведінку водія", – повідомили у пресслужбі КП.

Новини

21 вересня 2024
20 вересня 2024