Підготовка до зими: «Миколаївська ТЕЦ» обіцяє закінчити ремонтні роботи по місту до 20 жовтня

  • 08:18
  • 20.09.2024
IMG_0499

У Миколаєві триває активна підготовка до опалювального сезону. Свою роботу в цьому напрямку показало державне підприємство “Миколаївська ТЕЦ”.

Одразу після закінчення попереднього опалювального сезону на підприємстві почали підготовку до наступного. Про це розповів генеральний директор ПрАТ “Миколаївська ТЕЦ” Дмитро Мирошниченко.

“Ми провели комплексне гідравлічне випробування, за результатами якого виявили 190 дефектів та поривів на теплових мережах. Наразі вже ліквідовано близько 180 з них. У незадовільному стані було близько 15 км мереж. Капітально вже відремонтували 4,5 км, тобто проклали нові труби. На інших ділянках локалізували аварійні частини та закладаємо їх в комплексну заміну на майбутні роки”, - розповів директор підприємства.

Щоденно на вулицях міста працюють 12 бригад як підрядних організацій, так і “Миколаївської ТЕЦ”. Вони замінюють зношений трубопровід на новий, що зменшить втрати тепла та ризик аварій в зимовий період. Орієнтовний термін закінчення всіх робіт - 15-20 жовтня.

Нагадаємо, що ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” також активно готується до опалювального сезону. Наразі вже виконано близько 90% усіх запланованих робіт. Однак на підприємстві наголошують на критично низькому рівні підготовки мереж житлових будинків керуючими компаніями.

Новини

20 вересня 2024
19 вересня 2024