На Миколаївщині окупанти знищили склад алкоголю, заявивши, що там були десантні катери

  • 09:32
  • 20.09.2024
2024-09-19 11.29.33

Вночі 15 вересня на складах в Миколаївській області окупанти знищили партію алкоголю.

Про це повідомив колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Також він викрив брехню російських пропагандистських каналів.

Вчора на ворожих пропагандистських ресурсах оприлюднили відео ураження «шахедами» продовольчих складів на Миколаївщині 15 вересня. Того ранку Повітряні Сили чітко опублікували: збито 10 із 14 ударних БпЛА!

«А що розповсюджують російські «тєлєги»? Ну майже те ж саме, що Маньяна Б. – вони взяли нашу плашку-інфографіку з наступного дня – 16.09.24, де збито 53 ударні БпЛА і приліпили до неї відео ураження миколаївських складів! Айяйяй, як нєвдобно палучілась! Ще й нашого «Ванька» ні за шо обісрали, нелюди  Але і це ще не все – того дня (15-го) на наших складах окупанти знищили партію алкоголю… ну точно нелюди», - зазначив Ігнат.

В коментарях під постом він звернувся до голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма із запитанням: «Як довго область протягне без бухла?». На це Кім відповів: «зараз підраховую втрати. Будемо якось виправляти ситуацію».

Також Віталій Кім опублікував фото зруйнованих складів.

«Так, за версією російських пропагандистів, виглядають «десантні катери ЗСУ, знищені в результаті атаки «шахедів». Ну ок. Хай так і буде :)

P.S. Пане Юрію, дякую, що турбуєтесь. Миколаївці впораються, як це завжди робили та будуть робити й надалі ;)», - написав він.

Нагадаємо, у ніч на 19 вересня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено вісімнадцять БпЛА типу «Shahed 131/136».

Новини

20 вересня 2024
19 вересня 2024