У Корабельному районі Миколаєва оновили дороги на трьох вулицях

  • 10:20
  • 11.07.2024
Знімок екрана 2024-07-10 о 17.01.43

У Корабельному районі Миколаєва продовжується капітальне оновлення місцевих доріг. На трьох вулицях вже роботи завершенні, ще на одній тривають.

Про це ідеться у сюжеті телеканалу «МАРТ».

Попри обмежене фінансування в 2024 році через вилучення військового ПДФО з міського бюджету, в адміністрації Корабельного району визначили низку доріг для капітального відновлення. Як правило, йдеться про вулиці, які вже тривалий час потребували ремонту. Серед них і магістральні, і внутрішні дороги в мікрорайонах.

На ремонт тут чекали не перший рік, зізнаються місцеві жителі, адже останнім часом стан дороги був вкрай незадовільним.

Загалом роботи триватимуть близько місяця, зазначали в районній адміністрації з посиланням на підрядника.

А це сусідня вулиця Калиниченка. Ремонт тут був завершений нещодавно і дорогу вже здали в експлуатацію. Через чималу протяжність, роботи з оновлення розділили на дві черги. Перша розпочалося ще у 2023 році.

По завершенню ремонту підрядна організація дала гарантію 5 років. Місцеві жителі кажуть, на зараз задоволенні виконаною роботою.

Капітальне оновлення проїжджої частини провели і на вулиці лікаря Миропольського. Тут було відремонтовано близько 4-х тисяч квадратних метрів асфальтобетонного покриття.

Вулиця Есеніна – це третій об’єкт, який вже завершили. Реагуючи на звернення місцевих в адміністрації вирішили провести повне оновлення дороги. На це з бюджету витратили близько 5 мільйонів 800 тисяч гривень.

Зі свого боку підрядник гарантував експлуатацію дороги протягом 5 років.

Новини

13 жовтня 2024
12 жовтня 2024