У Дніпрі гендиректор відомої компанії-виробника вікон назвав ТЦК «чортами», бо його нібито хотіли затримати

  • 16:59
  • 13.10.2024
,b,b,

У Дніпрі працівники ТЦК зупинили генерального директора компанії Steko, яка виробляє металопластикові вікна, Сергія Положая. Під час перевірки документів той назвав військових «чортами», бо його нібито хотіли посадити в бус і забрати до військкомату.

Про це розповів сам Положай, а дніпровські Telegram-канали поширили уривок розмови чоловіка, схожого на гендиректора, з працівниками ТЦК.

На відео видно, як той стоїть в оточенні людей у військовій формі та поліціянтів й обурюється, що «в мене здоров’я — [як] два тебе або десять, а ти мені будеш розказувати, як мені поводитися й говорити».

«Ще раз я повторюю: я генеральний директор [компанії], де 1760 людей працюють, а ти солдат — п*здуй копай», — каже чоловік на відео. Після цього військовий, з яким той говорив, викликає підмогу.

Сам Положай у своїх соцмережах розповів, що напередодні ввечері гуляв у парку Дніпра під час «величезної облави». Його зупинили для перевірки документів ТЦК, поліція і «купа якихось військових».

Він запевняє, що показав документи з оновленими даними, але «ці галімі чорти» з ТЦК йому сказали, що в нього немає бронювання, відстрочки, тому він підлягає мобілізації. За словами Положая, його «збиралися відправити бусиком у ТЦК».

Після цього ТЦК викликав «підкріплення автоматників у балаклавах», яким він знову показав документи. 

«Співробітники спецпідрозділу послали всіх: ТЦК, поліцію — і я з ескортом автоматників пішов додому. На жаль, з мерзотниками ТЦКшниками ходять галімі блогери, які викладають відео. Відео, зручне їм, а не правду, яку говорять люди і я», — розповідає гендиректор.

Правда, на його думку, полягає в тому, що «ТЦК — чмошники, яких треба бити», і що «нам, хто займається хорошими справами, виробляючи вікна, не [треба] заважати».

Новини

13 жовтня 2024
12 жовтня 2024