У Києві автівка влетіла у пішоходів на тротуарі. Водій заявив, що повʼязаний з «Океаном Ельзи», але це не так

  • 14:27
  • 13.10.2024
гл

У Києві водій позашляховика виїхав на тротуар, де влетів у чотирьох людей. Він стверджував, що нібито повʼязаний з гуртом «Океан Ельзи», щоб уникнути відповідальності. А втім, це виявилося неправдою. 

Про це повідомили адвокати юридичної компанії «Міллер», які представляють інтереси потерпілих у справі.

Інцидент стався 10 жовтня близько 22 години. За словами потерпілих, після того, як водій Mercedes-Benz виїхав на тротуар, він заявив: «Зарубився з чуваком на світлофорі та не впорався з керуванням».

«Пославшись на свою нібито приналежність до “Океану Ельзи”, водій сказав потерпілим, що їм краще мовчати, його все одно “відмажуть” і щодо нього в будь-якому разі “порішають”», — розповіли в компанії.

На руці чоловіка був браслет «Океан Ельзи STAFF», але виявилося, що він не має стосунку до рок-гурту. Натомість чоловік є особистим водієм Лідії Сметани — власниці бренду одягу One by One, у якої була колаборація з музикантами. 

Згодом Сметана теж приїхала на місце аварії. Як кажуть у юридичній компанії, її не цікавив стан потерпілих, жінка лише просила «не чіпати авто, бо воно нове».

Її адвокат та поліція почали оформлювати ДТП, однак не допускали до цього потерпілих і вписували вигаданих свідків. А коли потерпілі спробували сфотографувати документи, адвокат напав на них. 

«Поліція весь час ігнорувала потерпілих, не приймала від них заяви. Поліція також не затримала водія Лідії Сметани й не вилучила її автомобіль для проведення автотехнічної експертизи», — стверджує «Міллер». 

У компанії наголосили, що правоохоронці так і не зареєстрували кримінальне провадження.

Новини

13 жовтня 2024
12 жовтня 2024