30 дітей з Миколаївщини та Херсонщини повернулись з гостинного Азербайджану

  • 09:32
  • 02.07.2024
449364787_863699045791910_181865149725717259_n

Подорож країною була організована для дітей загиблих військовослужбовців, військовополонених, а також військових, які проходять службу в Збройних Силах України.

Протягом 10 днів діти в супроводі дорослих відвідували екскурсії, зокрема знайомились із історичними та культурними пам’ятками країни.

А також побували у різноманітних місцях Азербайджану.

Про це повідомляється на сторінці ГО «Оберіг Миколаївщини».

Відпочинок спрямований на психологічну реабілітацію дітей та їх відновлення після пережитих стресів через війну.

Ця поїздка стала можливою за сприяння надзвичайного та повноважного посла України в Азербайджані Юрія Гусєва, Міністра Сахіля Бабаєва та командам Міністерства праці та соціального захисту населення Азербайджану та Агентства соціальних послуг та підтримки українських дітей, а також заступниці Голови Верховної Ради України Олени Кондратюк, Міністерці Оксани Жолнович, начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, командам Міністерства соціальної політики України, Миколаївської та Херсонської обласних військових адміністрацій, а також Посла України в Молдові Марка Шевченка й Ambasada Ucrainei în Republica Moldova/Посольства України в Молдові.

Команда Посольства України в Азербайджанській Республіці робитиме все можливе, щоб дитячих груп з українських регіонів в Азербайджані було більше.

«Дякуємо нашим супроводжуючим, який весь час перебували з дітьми. Це не було легко, але ви впорались! Андрєєва Ірина керівниця поїздки з Миколаївської області. Тримала все під контролем! Вікторії Буровій - супроводжуючій із Херсонської області. Допомагала з дітьми!Надії Кокуці - медику. Організаторам із АР. Діти за вами дуже сумують. Також нашим перевізникам «Оріон авто», нашим спонсорам Пекарня Рум'яний Хліб. Всім, всім причетним», - зазначається в дописі.

Новини

4 липня 2024
3 липня 2024