Netflix почав відмовлятися від своєї найдешевшої підписки без реклами

  • 07:17
  • 04.07.2024

Netflix виконує свій план і поступово відмовляється від найдешевшої підписки без реклами за $11,99 на місяць. Тепер користувачі в деяких країнах мають або платити більше, або дивитися фільми та серіали із рекламою.

Про це пише The Verge.

Такі повідомлення почали отримувати деякі глядачі стримінгового сервісу з Великої Британії та Канади. Їм пропонували обрати новий тарифний план, адже останній день перегляду на попередньому — 13 липня.

Глядач Netflix опублікував оголошення у Reddit

Передплатникам доведеться обрати або рівень з підтримкою реклами за $6,99, або рівні без реклами за $15,49, або преміумплан 4K за $22,99.

У січні Netflix оголосив про свої наміри скасувати цей план для наявних підписників уже в другому кварталі, починаючи з Канади та Великої Британії. А минулого року компанія припинила дію базової підписки для нових або постійних користувачів у цих двох країнах та США.

Так Netflix підштовхує своїх користувачів до тарифного плану з рекламою, як і більшість інших сервісів. Нещодавно в компанії заявляли, що хочуть запустити в себе рекламну платформу.

Новини

6 липня 2024
5 липня 2024