Голова ФДМУ відвідав націоналізований Миколаївський глиноземний завод і пообіцяв створити умови, щоб відновити його роботу

  • 11:54
  • 06.07.2024
abe3ba9317b86a13bc146d7bf597599e.i999x999x670

Голова Фонду державного майна України Віталій Коваль разом із командою регіонального відділення та головою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом відвідав націоналізоване підприємство "Миколаївський глиноземний завод".

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що рішенням ВАКС завод, який раніше належав підсанкційному російському олігарху Олегу Дерипасці, передали до Фонду державного майна України. 

"Наша основна мета – стабілізувати ситуацію, як всередині підприємства, так і навколо нього. Заслухав керівництво, ознайомився з проблемними питаннями. Особисто переконався, що завод в хорошому стані, адже усе технологічне обладнання збережене. Також особлива увага тут приділяється екологічній сфері. Разом створюємо умови, щоб відновити цю галузь у найкоротші терміни", – додав він.

Нагадаємо, після повномасшатбного вторгення росії до України завод зупинив свою роботу. Україна націоналізувала заводи підсанкційного російського олігарха Олега Дерипаски загальною вартістю 10 мільярдів гривень, в тому числі "Миколаївський глиноземний завод". 

Новини

5 жовтня 2024
4 жовтня 2024