EcoFlow – надійне рішення для автономного живлення

  • 12:25
  • 04.10.2024

EcoFlow – це сучасне портативне джерело живлення, що може використовуватись у різних сферах. Така зарядна станція стане незамінною у випадку довготривалих відключень електроенергії. З цим пристроєм ви практично не відчуєте дискомфорту пов'язаного з відключеннями, адже зможете завжди підзарядитись.

«Екофлоу» зручно брати з собою на риболовлю чи походи з ночівлею, якщо потрібно бути на зв'язку навіть під час відпочинку. Придбати такий пристрій можна за досить прийнятною ціною, зазирнувши в магазин iPodrom за посиланням https://ipodrom.ua/.

Основні переваги портативних станцій

Представлене джерело живлення має чимало плюсів, саме тому охочих їх придбати суттєво побільшало:

  1. Станція має багато різних функціональних роз'ємів, до яких можна підключати телефони, планшети, повербанки, навіть побутову техніку. Але для зарядки останньої потрібно, щоб модель мала розетки.
  2. Зазвичай портативна зарядна станція Ecoflow має досить зручні та компактні розміри, завдяки чому її легко можна розмістити в будинку, автомобілі чи навіть наметі.
  3. Усі моделі характеризуються міцним та надійним корпусом.
  4. Джерело живлення забезпечує тривалу роботу навіть при підключенні кількох приладів.
  5. Керувати станцією можна дистанційно, адже вона має вбудовану функцію Bluetooth.

Більшість користувачів вважають, що «Екофлоу» – один із найкращих пристроїв, що забезпечує безперебійне живлення.

Які бувають портативні станції?

В Україні зараз можна придбати наступні моделі «Екофлоу»:

  1. River. Забезпечує досить швидке заряджання, сумісна з більшістю моделей побутової техніки. Також її вагома перевага – можливість під'єднувати додаткові батареї.
  2. Delta. Станція забезпечує функціонування не лише мобільних приладів, але й побутової техніки протягом дня. Вона працює без шуму та шкідливих викидів, тому спокійно може використовуватись в приміщенні.
  3. Delta Pro. Ці джерела безперебійного живлення призначені для досить великого енергоспоживання. Їх вихідна потужність складає 3600 Вт. Головна перевага – можливість заряджатись не лише від розетки, а й від сонячної панелі.
  4. Delta Max. Модель також відрізняється можливістю заряджання від різних джерел, крім того, підтримує збільшення ємності внаслідок під'єднання додаткових батарей.

Враховуючи власні цілі та побажання, ви можете вибрати ту модель, яка підійде вам найкраще.

Як вибрати станцію?

Підбираючи зарядну станцію, потрібно визначити важливі для вас параметри:

  1. Більшість моделей мають ємність від 0,5 до 1 кВт/год. Потужніші варіанти – 3 кВт/год.
  2. Вихідна потужність. Для невеликої кількості приладів вам вистачить моделі з показником 600–1200 Вт. Більш продуктивні варіанти – 2400 Вт. Від цього залежить вартість приладу.
  3. Краще вибирати літій-залізо-фосфатну станцію. Вона розрахована на більшу кількість циклів та заряджається швидше, ніж літій-іонна.

Також варто врахувати додаткові функції, такі як наявність ручки чи коліщаток для транспортування.

Новини

5 жовтня 2024
4 жовтня 2024