Миколаївець викрав з охоронюваної ним парковки ОСББ два велосипеди та заклав їх до ломбарду – йому присудили 5,5 років вʼязниці

  • 11:54
  • 04.10.2024
il64xon4znbgschmznze0cpmctvv7ha3ueztqlrg

У Миколаєві 37-річний місцевий мешканець, працюючи охоронцем підземної парковки на території ОСББ, викрав та здав до ломбарду два велосипеди. За це його на 5,5 років відправили до вʼязниці.

Про це повідомляє пресслужба Центрального райсуду.

Відмічається, що чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення, зокрема, майнових злочинів, востаннє у серпні минулого року.

Судовий розгляд обвинувального акту здійснювався під головуванням судді Центрального районного суду Сергія Медюка.

"Судом встановлено, що чоловік, перебуваючи на підземній парковці будинку, в ОСББ якого він працював черговим, побачив на одному з паркувальних місць два велосипеда марки "Fuji" та "Giant" і в нього виник умисел на заволодіння ними. Після цього, він з проміжком у кілька днів викрав велосипеди та заклав їх до ломбарду. У судовому засіданні, обвинувачений визнав свою провину у повному обсязі, зазначив, що не мав можливості повернути викрадене майно, оскільки не міг знайти людей, кому продали велосипеди", – йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду, суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 КК України та за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом часткового складання покарань за даним вироком та за попереднім призначив чоловіку остаточне покарання у виді позбавлення волі строком на 5,5 років.

Новини

5 жовтня 2024
4 жовтня 2024