У Миколаєві нагородили гвардійців, які повернулися з виконання бойових завдань

  • 08:51
  • 04.07.2024
2024-07-03 12.59.09

У вівторок, 2 липня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик зустрілися з бійцями 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України, які нещодавно повернулися з виконання бойових завдань.

Звертаючись до бійців Віталій Кім висловив вдячність за їх службу.

«Дякую вам за роботу. Ви показуєте приклад, який зараз має наслідувати кожен. Пишаємося вами й завжди будемо підтримувати», – сказав начальник ОВА.

Як зазначив командир частини Сергій Вакуленко, відданість, мужність і відвага в найскладніших умовах – це те, що відзначає військових як справжніх воїнів.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич від імені громади привітав наших бійців. Зокрема мер відзначив захисників медаллю «За оборону Миколаєва».

«Миколаїв дякує вам за службу! Ви — приклад сміливості та мужності. Дякуємо за захист!» - звернувся до військових Олександр Сєнкевич.

Далі за проявлену особисту мужність, хоробрість, високий професіоналізм та сумлінне виконання свої службових обов’язків, виявлених у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди святкування 28-ї річниці з Дня прийняття Конституції України бійцям вручили відзнаки Миколаївської ОВА «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня, Миколаївської облради «Хрест Святого Миколая» та Миколаївської міськради «За оборону Миколаєва».

Новини

6 липня 2024
5 липня 2024