У Первомайській громаді сподіваються на відновлення автобусного сполучення із Миколаєвом

  • 12:13
  • 09.01.2023
250083_1-780x470

Днями голова Первомайської громади Максим Коровай звернувся до перевізників з метою відновлення автобусного сполучення з селами ОТГ – траса до Снігурівки відкрита для проїзду, а не кожен селянин має власне авто. Наразі чекають на відповідь від перевізника.

Про це повідомив голова Первомайської громади Максим Коровай виданню СВІДОК.info.

– В попередній телефонній розмові нам дали надію на те, що все-таки сполучення відновиться і буде, як і до війни, працювати маршрут «Миколаїв – Первомайське», «Миколаїв – Білозірка», «Миколаїв – Новомиколаївка», «Миколаїв – Партизанське». В цьому плані ми також тримаємо руку на пульсі і більше того, зараз зроблено переїзд через так званий Калинівський міст - от і як і раніше з обласного центру до центру громади можна буде дістатися за півгодини, - зазначив пан Максим.

Нагадаємо, що Первомайська об'єднана територіальна громада знаходиться лише за 30 км від Миколаєва. Під час війни більша її частина перебувала в окупації. Рішучими діями ЗСУ ворога відтіснили, проте по собі рашисти залишили непоправні збитки - деякі села зруйновані на 80-90%.

Новини

5 травня 2024
4 травня 2024