«Я втратив ногу, а не бажання жити»: захиснику Очакова благодійники з Нідерландів передали скутер

  • 14:57
  • 05.05.2024
IMG_20240504_143104

ероїчними зусиллями українці боронять свою країну, віддаючи своє здоров'я та навіть життя заради мирного неба. 

Пан Олексій з перших хвилин війни прибув по тривозі у військову частину Очакова, де ніс службу. Проте зухвала ракетна атака окупантів завдала захиснику сильних поранень.

«Мені 30 років, але два з яких я вчуся жити без ноги... 24 лютого о 4 ранку я прибув по тривозі в частину, де служив, і став на захист своєї Батьківщини. До останнього зі зброєю в руках тримав оборону  міста Очакова що на Миколаївщині, але осколком ракети «Іскандер» отримав важке поранення. Я втратив ногу, але не бажання жити», - розказав він.

Наша країна в цей важкий час не залишається наодинці, адже українцям намагаються допомогти з кожного куточку світу. Історія пана Олексія одна з таких - допомогти йому відгукнулися благодійники з Нідерландів.

Пан Барт працює в Посольстві Нідерландів в Бельгії. Зокрема, у його батька був спеціальний скутер для людей з інвалідністю,  але він його майже не використовував. Він вирішив передати його в Україну, щоб допомогти людині, яка має складнощі з пересуванням.

За допомогою волонтерів скутер доставили безпосередньо до пана Олексія. Наразі він вже активно його використовує.

«Дуже вдячний за подарунок, я полюбляю активний спосіб життя, тепер зможу вільно пересуватися містом, і навіть возити своїх донечок! Дуже вдячний! Разом до перемоги!!! Слава Україні», - зазначив чоловік.

Підтримка та піклування про ветеранів - наочний приклад вдячності нашим захисникам.

Новини

18 травня 2024
17 травня 2024