У Великодні свята на Миколаївщині більше 600 поліцейських забезпечуватимуть правопорядок

  • 10:20
  • 05.05.2024
630_360_1677824352-861

У Миколаєві та області охорону публічного порядку і безпеки здійснюватимуть понад 600 поліцейських, представників добровольчих формувань територіальних громад та військовослужбовців біля 246 храмів.

- На період проведення релігійних обрядів та святкування поліція вживатиме усіх необхідних заходів задля належного забезпечення правопорядку. Збільшено кількості автомобільних та піших нарядів на вулицях населених пунктів усього регіону, а також кількість слідчо-оперативних груп з метою швидкого реагування та документування порушень.

Разом з тим створено резерв з числа поліцейських підрозділів особливого призначення і тактико-оперативного реагування, вибухотехнічної служби та кінологів, - зазначив начальник управління превентивної діяльності обласного главку поліції Сергій Ігнатьєв.

Поліція закликає мешканців регіону бути відповідальними та дотримуватись вимог воєнного стану й правил комендантської години.

Звертаємо увагу, що на Великдень на території Миколаївщини комендантська година не змінюється, вона триватиме з 00:00 до 5:00.

Вірян просять утриматися від масових зборів у культових спорудах, мінімізувати присутність на святкових богослужіннях та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Також мешканців області закликають утриматися від відвідування із метою відпочинку лісопаркових, прибережної зони моря і річок на території Миколаївщини та дотримуватись заходів безпеки.

Громадян просять з усією відповідальністю поставитись до обмежень та заборон правового режиму воєнного стану.

У разі, якщо ви виявили вибухонебезпечні предмети або ознаки присутності у воді отруйних чи інших небезпечних речовин, негайно повідомляйте на спецлінію поліції 102.

Новини

18 травня 2024
17 травня 2024