На Миколаївщині знайшли ще одну катівню окупантів

  • 13:17
  • 03.01.2023
medium

Українські правоохоронці виявили в Миколаївській області катівню російсько-окупаційних військ. Ворог облаштував її у приватному будинку мешканців.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

 

 

За даними слідства, представники рф захопили будинок у селищі. Там незаконно тримали та жорстоко катували місцевих жителів, які відмовилися співпрацювати з ворогом.

У Службі безпеки уточнили, що катівню знайшли в селищі Олександрівка. Там із людей росіяни намагалися «вибити» адреси перебування українських патріотів, зокрема учасників руху опору.

Виявлена катівня росіян у Миколаївській області

  • medium-2.jpg

 

  • medium-3.jpg

 

 За даними спецслужбовців, потерпілих там душили поліетиленовими пакетами, били важкими предметами та застосовували електрошокер.

Під час огляду катівні правоохоронці виявили «знаряддя» тортур. Також вони встановили українських громадян, яких окупанти протягом місяця незаконно утримували та катували.

За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальну справу за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу. Вона передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 8 до 12 років.

Новини

5 травня 2024
4 травня 2024