У Миколаєві представили нового заступника керівника обласного главку поліції – начальника слідчого управління

  • 09:19
  • 27.06.2024

Сьогодні, 26 червня, начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковник поліції Сергій Махно ознайомив особовий склад із наказом про призначення заступником начальника ГУНП - начальника слідчого управління полковника поліції Павла Воловика.

Павло Олександрович розпочав свій службовий шлях слідчим та з 2015 року перебував на посаді заступника керівника слідчого управління.

Сергій Махно підкреслив високий професіоналізм та лідерські якості нового керівника слідчого управління, його вміння приймати непрості, але виважені і законні рішення в умовах сьогодення, які допомагатимуть в організації та покращені роботи підрозділу в цілому.

- Головне наше завдання – захист людей, оборона держави та максимальне сприяння Силам безпеки й оборони країни. Павло Воловик – досвідчений керівник та слідчий. Має необхідні знання і досвід, аби дійсно посилити роботу співробітників слідчого управління поліції. Переконаний, що він зможе організувати роботу кожного відділу слідства, – зауважив керівник поліції області.

Новини

30 червень 2024
29 червень 2024
28 червень 2024