YouTube розширює функціонал для Premium-підписників та анонсує нові тарифні плани

  • 07:17
  • 30.06.2024

YouTube хоче залучити більше людей на свою платну підписку Premium, тому розширив функціонал для своїх передплатників. Зокрема, тепер користувачі можуть безперервно дивитися Shorts, навіть якщо не в програмі, або ж одразу перейти до ключових моментів у відео, йдеться в блозі.

Перехід до ключових моментів у відео. Якщо при перегляді відео торкнутися екрана двічі, щоб перемотати його, з’явиться кнопка Jump ahead. Вона має перевести користувача на цікаві йому моменти.

Пишуть, що ця функція заснована на ШІ та даних користувача. Вона доступна для всіх передплатників на Android і скоро має з’явитися на iOS.

Скриншот AIN.UA

Безперервні YouTube Shorts. Тепер дивитися вертикальні відео можна навіть поза програмою – YouTube показуватиме їх у маленькому вікні, як «картинку у картинці». Схоже, що нова функція працює тільки на Android.

Скриншот AIN.UA

У блозі YouTube нагадує, що підписка на Premium дає доступ до функцій, які тільки тестуються. Наприклад зараз можна спробувати дивитися Shorts в офлайн-режимі, скористатися розмовним ШІ (але це тільки у США) або експериментувати з оновленою сторінкою перегляду.

Новини

2 липня 2024
1 липня 2024