За півроку на Миколаївщині приватизували обʼєктів держвласності на майже ₴26 мільйонів

  • 08:51
  • 30.06.2024
123213.php

У переліку об'єктів, що підлягають приватизації перебувають 49 об'єктів малої приватизації в Миколаївській області. З них 8 — єдиний майновий комплекси державних підприємств, 38 — окреме майно, залишився один об'єкт незавершеного будівництва та два об'єкти соціально-культурного призначення. 

— За весь 2023 рік було забезпечена приватизація 8 обʼєктів та до державного бюджету надійшло 14 мільйонів 120 тисяч гривень, – порівняв Сокол.

Наразі для виставлення на аукціон заплановано 9 обʼєктів, з яких найбільший це майновий комплекс державного підприємства "Південний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут по розвитку флоту рибного господарства".

— Також є декілька обʼєктів в селиці Єланець, а саме нежитлове приміщення розміром 79 квадратних метрів. Також складське приміщення в селищі Радосний сад Миколаївського району — 420 квадратних метрів. Також там в селищі Радісний сад буде запропоновано до продажу обʼєкт, який має назву "Банно-пральний комбінат", але взагалі це великий комплекс в якому розташовано плавальний басейн і всі умови для розвитку цього напрямку діяльності, – зазначив начальник управління.

Новини

2 липня 2024
1 липня 2024