У Буданова відреагували на вкиди про новий наступ росіян на півночі України

  • 07:50
  • 19.03.2024
196570-1_large

Ворог навмисно запустив чутки про те, що незабаром розпочне наступ на Сумськута Чернігівську області. Сили оборони уважно відстежують усі дані та контролюють ситуацію.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у коментарі LIGA.net.

За його словами, подібні ІПСО вже неодноразово реалізовувалися окупантами довкола теми ймовірного загострення з боку Білорусі.

– З іншого боку, загроза постійно зберігається, тому ситуація відстежується і щодо формування, і передислокації угруповань. Звісно, ведеться робота з посилення кордону. Тобто жодних несподіванок у цій ситуації не буде, – сказав Юсов.

Він зазначив, що передислокація ворожого угруповання на північному напрямі пов'язана насамперед із діяльністю російських добровольців та боями на території Білгородської області рф.

Представник ГУР додав, що ворог запускає фейки про швидкий наступ, щоб відвернути увагу уваги з бойових дій на території самої росії.

Нагадаємо, нещодавно російські пропагандисти вигадали нові фейки про нібито наступ армії рф на Київ і «вирубування лісів у Білорусі для цього». Але ця інформація не відповідає дійсності.

Новини

27 квітня 2024
26 квітня 2024