За добу українські воїни відбили атаки РФ в районах 10 населених пунктів

  • 09:52
  • 05.10.2022
1657356727-7931

За добу українські воїни відбили атаки противника в районах 10 населених пунктів. Окрім цього, наші захисники завдали ворогу чималих втрат.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

– За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стрілеча, Зелене, Майорськ, Спірне, Зайцеве, Бахмутське, Бахмут, Курдюмівка, Новомихайлівка та Вугледар. Авіація Сил оборони протягом доби завдала 17 ударів, - йдеться у повідомленні.

У Генштабі наголошують, що підтверджено ураження 4 опорних пунктів, 11 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони на різних напрямках збили один гелікоптер та 2 БпЛА ворога.

Тим часом ракетні війська і артилерія уразили 2 пункти управління, 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, один зенітний ракетний комплекс, а також мостову та понтонну переправу ворога.

Нагадаємо, Президенту Росії Володимиру Путіну не вдається врівноважити вимоги націоналістів, які стають дедалі радикальнішими, а також стримати розкол між пропагандою та силовиками.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

5 травня 2024
4 травня 2024