Ільюк ініціював перевірку податкової комунального басейну «Зоря» через «липові» чеки

  • 13:56
  • 21.09.2024
dsc-0087

Миколаївські депутати звернуться до податкової з проханням перевірити дотримання касової дисципліни у комунальному басейні «Зоря».

Про це йшлося під час засідання комісії питань прав людини, дітей, сім'ї, законності, гласності Миколаївської міської ради, пишуть «Миквісті».

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у миколаївському міському басейні «Зоря» при купівлі абонементів готівкою містянам видають заздалегідь надруковані чеки інших покупців. У цих чеках не збігається дата, час оплати, а також інші специфічні позначки фіскальних чеків, що може свідчити про неконтрольований обіг готівки у комунальному закладі. 

Після чого Миколаївська міська рада пообіцяла провести службове розслідування з приводу видачі «липових» чеків в комунальній установі.

19 вересня, під час засідання комісії з законності депутат міськради Артем Ільюк запропонував членам комісії направити звернення до Державної податкової служби з проханням провести позачергову перевірку басейну «Зоря».

— Нещодавно в інтернет-видання «МикВісті» вийшла стаття, у якій була інформація, що у миколаївському міському басейні «Зоря» при купівлі абонементу готівкою містянам видають заздалегідь надруковані чеки інших покупців. Що має ознаки порушення фіскальної дисципліні та неконтрольованого обігу готівки. Тому у мене пропозиція, так як ми, все ж таки, в першу чергу, комісія з законності, направити у податкову звернення щодо перевірки комунальної установи «Центральний міський стадіон», до якого відноситься басейн, щодо цього факту, — сказав він.

Голова Комісії Олена Кісельова підтримала пропозицію, її внесли до порядку денного. Члени комісії проголосували за звернення до податкової щодо перевірки касової дисципліни комунальної установи.

Новини

21 вересня 2024
20 вересня 2024