Миколаївець поскаржився на водія автобуса, який провокував бійку та зачиняв двері перед пенсіонеркою – на КП вже відреагували на інцидент

  • 11:21
  • 27.07.2024
Снимок экрана 2024-07-26 в 18.05.21

Мешканець Миколаєва поскаржився на водія автобуса КП "Миколаївпастранс", який некоректно поводив себе з пасажирами та провокував бійку.

Відповідна скарга розміщена у групі Contact center при Миколаївській міськраді.

Чоловік повідомив, що інцидент з водієм автобуса стався 25 липня о 10:45 на зупинці Плавбасейн. Зокрема, водій двічі закривав двері перед пенсіонеркою з палицею, яка не могла зайти до салону автобуса. 

"Бабуся старенька, яка ходить на палочці, не могла зайти до салону автобуса, водій двічі закривав перед нею двері. Люди на зупинці почали йому кричати, що ти робиш, він почав на чоловіків кидатися у бійку, і кричав на всю зупинку, що через бокові дзеркала йому не видно двері", – зазначив мешканець Миколаєва.

Враховуючи вищевказане, він попросив перевірити технічний стан автобуса, щоб "водій міг бачити двері та не знущатися зі стареньких бабусь та інших пасажирів, та перевірити психічний стан водія".

На КП "Миколаївпастранс" повідомили, що автобус зняли з лінії для перевірки на технічні несправності дверей, а з водіємо провели розʼяснювальну роботу та додатковий інструктаж. Проте на підприємстві заперечують факт бійки.

"Щодо вчорашнього інциденту в автобусі КП «Миколаївпастранс», водій якого начеб-то декілька разів зачиняв двері перед пасажиркою і кидався з бійкою, повідомляємо наступне: З водієм даного автобусу була проведена розʼяснювальна робота та додатковий інструктаж щодо його посадових обовʼязків та неприпустимості грубої поведінки. Водій вибачився перед пасажиркою і конфлікт був вичерпаний. Після звернення пасажира автобус був знятий з лінії, для перевірки на технічні несправності дверей. Після проведення позапланового ТО долучився до роботи за графіком. Але ніякої бійки в автобусі не було. Наші спеціалісти перевірили камери відеоспостереження. Заявник скарги не був стороною конфлікту і подав невірну інформацію", – прокоментували на підприємстві.

Новини

7 вересня 2024
6 вересня 2024