Сприяння розвитку громад Миколаївщини: Кім зустрівся з міжнародним керівництвом компанії PepsiCo

  • 12:35
  • 27.06.2024
449130605_859939302834551_5671896959775584955_n

У вівторок, 25 червня, у Миколаїв з робочим візитом прибула делегація компанії PepsiCo у складі віцепрезидента ланцюга постачання Центрально-європейського регіону PepsiCo Угу Булдука, генерального директора компанії PepsiCo в Україні Олександра Кисельова та старшого директора з безпеки регіонів Європи, Африки, Близького Сходу і Південної Азії компанії PepsiCo Енді Хоппера.

Під час візиту відбулася зустріч з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом.

Сторони обговорили проєкти для розвитку компанії та її обсягів виробництва в області, підвищення ефективності ведення бізнесу, а також сприяння розвитку громад Миколаївщини, на території яких PepsiCo веде свій бізнес.

Віталій Кім наголосив на важливості економічної стійкості регіону в умовах війни, яка безпосередньо впливає на економіку всієї країни, а отже й на благоустрій її громадян. Також подякував представникам PepsiCo за вагомий вклад у підтримку цього напрямку.

«Створення умов для повернення бізнесу в регіон є одним із основних напрямків нашої роботи ще з початку повномасштабного вторгнення. Так, у січні 2023 року було відновлено виробництво продукції на двох заводах компанії PepsiCo у Миколаївській області, які були частково пошкоджені внаслідок бойових дій. Загалом, починаючи з 2022 року майже 500 підприємств змінили місце своєї реєстрації з інших регіонів України до Миколаївської області. Для нас це дуже важливо і ми боремося за кожного підприємця», – додав він.

Зі своєї сторони Олександр Кисельов підкреслив, що наразі в Україні виробляється понад 90% продукції компанії для потреб українського ринку і експорту. Заводи PepsiCo продовжують випуск продукції, а логістика працює на повну потужність для забезпечення продукцією споживачів та робочими місцями населення країни. Зокрема, у Миколаївській області компанія налічує понад 1000 співробітників.

Зазначимо, що участь у засіданні також взяли заступник начальника ОВА Микола Марінов, директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики ОВА Олександр Корольов, позаштатний радник першого заступника начальника ОВА Дмитро Тарасенко, директор з виробництва, логістики та клієнтського сервісу PepsiCo в Україні Артем Попєнов, а також заступник директора департаменту зі звʼязків з органами влади та громадськістю PepsiCo в Україні Валерій Жуков.

Новини

30 червень 2024
29 червень 2024
28 червень 2024