На Миколаївщині через ворожий обстріл сталась пожежа

  • 15:58
  • 25.06.2024

Протягом 25 червня підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 14 разів реагували на пожежі в природних екосистемах.

Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

Внаслідок необережного поводження з вогнем, горіли суха трава, сміття, чагарники в Новоодеській, Куцурубській, Галицинівській, Костянтинівській, Нечаянській, Веснянській територіальних громадах Миколаївського району, Снігурівській, Привільненській, Баштанській ТГ Баштанського району та м. Миколаєві. Вогонь охопив відкриті території на загальній площі понад 13 га.

На території Куцурубської ТГ Миколаївського району внаслідок обстрілу окупантів з Кінбурнського півострова зайнявся сухостій на площі 1 га. Вогнеборцями не допущено розповсюдження на 5 господарчих споруд та 3 сонячних батареї. До місця підвозили воду трактором бочкою від ТГ.

У Костянтинівській ТГ на території садово-виноградного товариства вогнеборцями врятовано 2 дачних будинки та 2 господарчі будівлі.

Від ДСНС працювали 55 рятувальників, 14 одиниць техніки ДСНС, відділення місцевої пожежної охорони “Гур’ївське”, Галицинівського загону місцевої пожежної охорони. Додатково у двох випадках підвозили воду технікою комунального підприємства «Миколаївкомунтранс», ТОВ сільськогосподарське виробниче підприємство “Снігурівське”.

Новини

28 червень 2024
27 червень 2024