Підрядник обіцяє за власний кошт усунути недоліки реконструкції у миколаївській «Казці»: роботи планують почати вже наступного тижня

  • 14:57
  • 25.05.2024
сказка

Підрядна компанія «Антарес-Буд» обіцяє наступного тижня розпочати роботи з усунення недоліків реконструкції корабля та двох фонтанів у дитячому містечку «Казка», які виникли вже після ремонту цих об'єктів.

Про це у коментарі «НикВести» повідомила директорка дитячого містечка Наталія Демчишина. 

Як відомо, станом на 23 травня на фасадній частині відремонтованого корабля з'явилися тріщини, на ньому також почали відпадати літери з написів «Буян» та «Миколаїв». А в двох реконструйованих фонтанах почала відпадати плитка. Ремонт цих об'єктів тривав майже чотири роки, а роботи коштували понад 7 мільйонів гривень.

Перевірку стану цих об'єктів провели ще до повномасштабного вторгнення, каже Наталія Демчишина. Після цього компанія «Антарес-Буд», додала вона, пообіцяла усунути недоліки за власний кошт, однак через нестачу спеціалістів ці роботи відклали. 

— Вже проведено перевірку стану цих об'єктів, ще напередодні військових дій. Ми зверталися вже до підрядника, але у зв'язку з тим, що почалися військові дії, містечко було зачинено. Ви знаєте, що дехто пішов воювати — були відсутні кваліфіковані спеціалісти, і після відкриття містечка також, — сказала Наталія Демчишина.

Наразі підрядник обіцяє розпочати ремонт корабля та двох фонтанів вже наступного тижня, додала директорка містечка. 

— Але вже перед початком цього сезону ми знову зв'язалися з підрядником і на сьогоднішній день вони в рамках гарантійного ремонту за власний кошт усунуть ці проблеми. Найкоротші терміни буквально, — сказала вона. 

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024