У Миколаєві на літній відпочинок дітей у таборах на заході України планують витратити майже ₴8,5 мільйона

  • 12:22
  • 02.04.2024

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради планує витратити з бюджету 8 мільйонів 496 тисяч 961 гривню на відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

В системі опубліковано три тендери на організацію відпочинку дітей до кінця літа 2024 року. Йдеться про відпочинок дітей у таборах на Львівщині, Івано-Франківщині та в Закарпатській області. Зокрема на відпочинок дітей на Львівщині та Івано-Франківщині з бюджету готові витратити 2 мільйона 826 тисяч 432 гривні, а на Закарпатті трохи більше – 2 мільйона 844 тисячі 97 гривень. 

До 6 квітня по трьом закупівлям приймаються пропозиції потенційних учасників, а на 8 квітня заплановано проведення аукціонів.

У технічній документації зазначається, що трансфер – перевезення організованих груп дітей від ж/д станції Миколаїв-Пасажирський або Одеса–Головна або автобусним перевезенням до закладу оздоровлення та відпочинку та у зворотному напрямку з гарантованим медичним обслуговуванням дітей у дорозі здійснюється за рахунок дитячого закладу оздоровлення та відпочинку. На зворотній шлях дітей повинні забезпечити сухим пайком та водою. Супроводжувати колони автобусів з дітьми повинні підрозділи Національної поліції в Миколаївській області.

Також учасники у складі своєї тендерної пропозиції повинні надати двотижневе меню, з повноцінним 5-разовим збалансованим харчуванням.

Термін перебування у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку складає 14 календарних днів. Розрахунок вартості одного дитино/дня перебування однієї дитини повинен містити вартість доби перебування у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку з урахуванням харчування, медичного обслуговування, культмасових заходів, доставки дітей до місця і з місця відпочинку, а також страхування на період перебування дітей у закладі та інших витрат.

Також зазначається, що під час повітряних тривог діти повинні перебувати в укриттях, яке (які) обов’язково мають бути наявні на території дитячого закладу.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024