Кім прокоментував ракетний удар рф по Миколаєву: «Могло б бути більше жертв, якщо б патрульні оперативно не перекрили дорогу»

  • 08:18
  • 18.03.2024
Снимок экрана 2024-03-17 в 17.03.56

Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що патрульні поліцейські дуже оперативно перекрили дорогу після прильоту першої ракети по місту, що зменшило кількість жертв ракетної атаки рф по місту.

Про це він заявив в ефірі телемарафону.

Як відомо, вдень 17 березня, російські окупанти запустили по місті дві ракети. Відомо про пʼятьох постраждалих, а також пошкоджені будинки та автомобілі містян.

— Станом на зараз 3 автомобілі постраждали, один загасили пожежники. Більше 10 будинків постраждали - вікна, дахи. Пʼять людей постраждали, один з них в реанімації, один середньої тяжкості, ще троє на обслідуванні. Загиблих на данний момент немає, дякувати Богу. Хоча подякувати патрульним, які оперативно заблокували рух після першого прильоту за два квартали, що унеможливило рух автомобілів по цій ділянці, бо друга ракета влучила біля дороги, було б жертв більше, якщо б патрульні не зупинили рух, – заявив Віталій Кім.

Він вважає, що скоріше за все окупанти вдарили по місту ракетними комплексами "Іскандер", якими на днях обстріляли Одесу.

Він додав, що на місці працюють рятувальники та комунальники, розбирають завали, наводять на території лад.

Новини

27 квітня 2024
26 квітня 2024