Президент Зеленський визнав, що контрнаступ не приніс бажаних результатів

  • 12:55
  • 02.12.2023
fb31ca955348dacc387bab6a0aee63a6.i999x999x670

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не досягла бажаних результатів під час літнього контрнаступу, але він задоволений тим, що ЗСУ не відступають.

Про це Президент України заявив в інтервʼю Associated Press, пише Бабель.

- Ми хотіли отримати швидші результати. З цієї точки зору, на жаль, ми не досягли бажаних результатів. І це факт, - заявив Президент.

Зеленський вважає, що причиною цьому, зокрема, стало те, що країна не отримала всієї необхідної зброї від союзників, а обмежена чисельність ЗСУ не дає змоги вести швидкий наступ. Однак це не означає, що Україна має здатися, додав Президент.

- Дивіться, ми не відступаємо, я задоволений, але ми також втрачаємо людей – і цим я не задоволений, - заявив Зеленський.

За словами Верховного головнокомандувача, Україні вдавалося поступово досягати територіальних успіхів проти більш озброєного і зміцненого противника.

- Ми впевнені у своїх діях. Ми боремося за те, що належить нам. За останні кілька місяців були деякі позитивні висновки. Нам вдалося досягти поступових територіальних успіхів проти більш озброєного та укріпленого противника, - резюмував глава держави.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024