У Києві поліцейські затримали зловмисників, які викрали іноземця, силою «вибили» крипту та задушили його

  • 14:27
  • 29.07.2024
b41d8d58c1702becf599bcf6f146bed5.i999x999x670

У Києві четверо чоловіків силоміць затягнули в автомобіль іноземця, після чого вивезли в закинуту будівлю та змусили перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, які потім перевели у готівку. 29-річного чоловіка вбили та закопали в лісі. 

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Інформація про викрадення чоловіка надійшла до поліції столиці близько опівночі. Мешканці будинку у Солом’янському районі почули крики та побачили, як декілька невідомих б’ють та силоміць садять до автомобіля чоловіка", - 1деться у повідомленні. 

Поліцейські встановили, що до викрадення 29-річного іноземця причетні четверо чоловіків віком від 24 до 29 років. У результаті проведення спецоперації всіх підозрюваних затримали.

Виявилось, що зловмисники заздалегідь готувалися до злочину. Вони дізналися, що потерпілий має біткоїни вартістю декілька мільйонів гривень. Відстеживши місце його проживання, вони дочекались відповідного моменту, силоміць затягнули чоловіка до автомобіля й вивезли в закинуту будівлю на території Київської області. Там його змусили перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, після чого перевели їх у готівку. Щоб приховати сліди злочину, змінили номерні знаки та зовнішній вигляд автомобіля, а тіло закопали в лісі.

"Поліцейські повідомили затриманим про підозру за низку вчинених кримінальних правопорушень, серед яких умисне вбивство з корисливих мотивів, розбійний напад та незаконне позбавлення волі, вчинене організованою групою осіб. Фігурантам загрожує довічне позбавлення волі", - заявили в поліції. 

 

 

 

Новини

8 вересня 2024
7 вересня 2024