«Миколаївводоканал» замінює аварійну ділянку труби

  • 12:22
  • 08.09.2024
Знімок екрана 2024-09-07 125429

Комунальне підприємство «Миколаївводоканал» продовжує заміну ділянок водогону, котрі постраждали від корозії. Зокрема, нову трубу прокладуть на перехресті проспекту Богоявленського та вулиці Південної.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «МАРТ».

- Останнім часом у нас дуже багато витоків на водогонах. Основна проблема, звичайно, у солоній воді, котра фактично роз´їдає труби, і на аварійних ділянках дуже багато витоків, – розповів майстер водопровідної мережі Олександр Костогриз.

Рішення про повну заміну 24-х метрів труби діаметром 600мм було прийняте після прориву, котрий стався кількома днями раніше. Як зазначають у водоканалі, ділянка вже була аварійною.

- Ми дали об‘яву про аварійне відключення води на дві доби. Попередили людей. Таку ділянку замінити за добу нереально. Ми вчора демонтували стару трубу, замінили засувку. Сьогодні вже частково дали воду мешканцям по проспекту, – додав він.

Олександр Костогриз запевнив – підприємство має усі необхідні матеріали для ремонту, тож роботи намагатимуться завершити якнайшвидше. Для їх проведення залучено дві бригади «Водоканалу» та спецтехніка. 

Новини

16 вересня 2024
15 вересня 2024