У Миколаєві привітали працівників поліції з їх професійним святом

  • 11:54
  • 07.07.2024
450161523_866370675524747_2171570060326252954_n

Щорічно 4 липня в Україні відзначається День Національної поліції України. З цієї нагоди у пʼятницю, 5 липня, у Миколаєві відбулися урочисті заходи.

До них долучилися начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його перший заступник Георгій Решетілов, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич та представники правоохоронних й контролюючих органів області.

Віталій Кім звернувся до присутніх поліцейських, подякувавши їм за важливу роботу в умовах війни. Він зазначив, що завдяки їхнім зусиллям зростає довіра людей до правоохоронців.

«Поліцейські під час повномасштабного вторгнення довели свою відданість народу України. Ви захищаєте державу з честю та гідністю, забезпечуєте правопорядок в громадах. Всі це бачать та розуміють, тому довіра людей до вас також зростає. Дякую за вашу невтомну роботу. Бажаю пройти шлях до Перемоги без втрат та продовжуємо працювати далі єдиною командою», – сказав очільник області.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич відзначив правоохоронців нагородою «За Оборону Миколаєва».

Начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергій Махно подякував колективу спільну роботу в забезпеченні правопорядку і боротьбі зі злочинністю.

«Вже 9 років ми працюємо як один організм для забезпечення прав і свобод громадян, організації службової діяльності у боротьбі з організованою злочинністю, забезпечення правопорядку на вулицях та містах нашої області. А зараз ми боремось з ворогом, який сьогодні хоче загарбати нашу країну. Шановні колеги, прийміть найщиріші привітання та побажання. З Днем Національної поліції України!».

Крім того, поліцейським Миколаївщини вручили відомчі відзнаки, обласні та міські нагороди, відзначивши їхній вклад у підтримання правопорядку та безпеки у регіоні.

Новини

5 жовтня 2024
4 жовтня 2024