В одному з районів на фронті у ворога є частковий успіх – Сирський

  • 11:54
  • 13.05.2024
199549-1_large

В одному з районів на фронті в окупантів є частковий успіх, проте на інших ділянках ЗСУ витісняють противника та покращують тактичне положення.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у Telegram.

Відомо, що станом на неділю, 12 травня, на Куп’янському, Сіверському, Лиманському та Покровському напрямках тривають гарячі бої, ситуація динамічно змінюється.

– В одних районах противник має частковий успіх, в інших – Сили оборони витісняють противника та покращують своє тактичне положення, – заявив Сирський.

Наразі противник не полишає спроб просунутися до Часового Яру на Краматорському напрямку. Окупанти продовжують наступальні дії східніше міста. Крім того, вони намагаються відновити втрачене положення в районі Кліщіївки поблизу Бахмута. Ситуація у Харківській області також суттєво загострилась, наразі там тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з росією.

Та за словами головнокомандувача ЗСУ, попри складну ситуацію на фронті проводиться ротація підрозділів для відпочинку військовослужбовців та відновлення боєздатності бригад.

Новини

9 вересня 2024
8 вересня 2024