Фірма, наближена до заступника голови Одеської облради, монтуватиме сонячні панелі на Херсонщині

  • 16:29
  • 09.09.2024
photo_5323267215413340960_y

В одному із комунальних закладів у селищі Високопілля на Херсонщині встановлять сонячні панелі. Вартість послуг – 727 тисяч гривень.

Відповідний договір розміщено на порталі державних закупівель “Prozorro”.

Таку суму заплатять за один комплект сонячних модулів. У вартість входить придбання, монтаж та налаштування сонячної електростанції. Підрядником стало одеське ТОВ “Главстрой Проект”. 

Скрін з договору

З договору відомо, що оплата послуг за монтаж сонячних панелей відбудеться після того, як підрядник виконає всі роботи. Фінансування проєкту відбувається коштом Дитячого фонд ООН (ЮНІСЕФ).

Цей підряд фірма отримала без конкуренції, адже закупівля проводилась без використання електронної системи, відповідно до наказу директора КП “Високопільський комунсервіс” Сергія Веселовського. Веселовський спирався на те, що на початку серпня ідентичний тендер мав проходити за процедурою відкритих торгів з особливостями, проте торги було відмінено через відсутність пропозицій.

Власником та керівником ТОВ “Главстрой Проект” є Пантелій Міхайлуце. Торік у нього купували мобільні укриття для Херсона. Також, згідно з даними НАЗК, Пантелій Міхайлуце є співвласником дачного будинку в Одесі, яким також володіє перший заступник голови Одеської обласної ради Олег Радковський.

У червні цього року фірма намагалась отримати багатомільйонний підряд на ремонт водопроводу у Високопіллі, але через помилки у наданих документах її пропозицію відхилили. Пізніше “Главстрой Проект” стала на цьому об’єкті субпідрядником.

Новини

17 вересня 2024
16 вересня 2024
15 вересня 2024