Боксер Майк Тайсон запустив лінію конопляних цукерок у вигляді погризених вух

  • 12:22
  • 28.03.2024

Компанія колишнього чемпіона світу з боксу в надважкій вазі Майка Тайсона Tyson 2.0 запустила новий продукт із конопель — їстівні прогризені вуха. У 1997 році боксер відкусив шматок вуха своєму супернику Евандеру Холіфілду під час їхнього бою за звання чемпіона WBA у важкій вазі.

Майк Тайсон відкушує вухо Холіфілду.

Майк Тайсон відкушує вухо Холіфілду.

Цукерки представлені в різних смаках, зокрема ягоди, кислий яблучний пунш і кавун. Їстівні вуха вже доступні в інтернет-магазині компанії, але їх уже помітили в деяких нью-йоркських диспансерах медичної марихуани, пише Sky News.

 

Новий продукт компанії боксера Майка Тайсона — желейні цукерки у вигляді прогризених вух.

Також повідомляється, що 57-річний боксер запланував промотур з новим продуктом наступного місяця, одна з таких подій має відбутися на площі Таймс-сквер у Нью-Йорку.

У знаковому бою у 1997 році, де Майк Тайсон відкусив вухо Евандеру Холіфілду, Тайсона дискваліфікували й оштрафували на $3 мільйони, а його суперник пішов з поля бою з перемогою. Майк Тайсон пішов з професійного боксу в 2005 році з 50 перемогами, включно з 44 нокаутами та шістьма поразками. Є одним із найвідоміших боксерів та володарем багатьох світових рекордів, не побитих донині.

Новини

27 квітня 2024
26 квітня 2024