У Миколаєві скаржаться на вирубку здорових дерев через будівництво СТО та автомийки

  • 11:34
  • 05.03.2024
Снимок экрана 2024-03-04 в 18.09.56

Мешканець Миколаєва Антон Чистяков поскаржився на незаконну вирубку дерев по вулиці Миколаївська, 5А де наразі будують СТО та автомийку.

Про це він написав у групі «Contact center при Миколаївській міськраді».

Чоловік зазначив, що біля ОКП "Миколаївоблетеплоенерго" проходить будівництво майбутнього СТО та мийки. За його словами, біля будівлі росли живі та здорові дерева.

– Вирубали дерева живі, здорові та гарні - тихесенько, в 4 етапи. На питання та прохання мешканців, що живуть поблизу, дозволи їм ніхто не надав. Хоча по даній вулиці ніколи не підрізали дерева які сухі, та дуже багато мертвих віток, – зазначив чоловік.

Мешканець додав, що в місті і так погана ситуація з якістю повітря, бо багато тополь вирубали для ЗСУ. Тому вважає, що проводити подальшу вирубку дерев по місту недопустимо. 

– Прошу Вас максимально звернути увагу та перевірити дозволи на вирубку здорових дерев за даною адресою. Так як із-за чиїхось бажань та бізнесу, населення та діти не повинні страждати, дихаючи і так не дуже якісним повітрям. Дуже сподіваюсь на відповідь, – резюмував чоловік.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024