«єКуточок»: в Києві запустили сервіс пошуку перетримки для тварин

  • 07:17
  • 08.06.2023

7 червня 2023 року в Києві в тестовому режимі запрацював сервіс «єКуточок».

Як повідомляють в КМДА, за допомогою нього користувачі можуть знайти тимчасовий притулок для домашніх тварин, або створити власну послугу.

Проект реалізували фахівці комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». Зокрема через високий попит на послуги перетримки тварин. 

Хоча на момент виходу новини «єКуточок» працює в тестовому режимі, користувачі вже можуть за зареєструватися. 

– Ми вирішили створити сервіс «єКуточок», де, з одного боку, можна буде знайти перетримку для тварин на деякий час, а з іншого – люди зможуть взяти кота чи собаку на кілька днів, щоб, наприклад, зрозуміти, чи готові вони до такої відповідальності, – розповідають автори проекту. 

Як скористатися «єКуточок»

Користуватись сервісом можуть не тільки фізичні особи, а й ветеринарні клініки, притулки, громадські організації. Акаунт можна створити двох типів: для тих, хто шукає тимчасовий притулок для тварини, і для тих, хто може його надати. Окрім цього, у сервісі можна знайти або запропонувати послуги з вигулу собак, догляду та годування тварин тощо. 

Доступна й опція замовлень додаткових послуг. Серед них автори ідеї називають професійну фотозйомку, дресирування, ветеринарний супровід та інше. Аби скористатися «єКуточок», перейдіть на сайт та створіть акаунт. 

Оберіть послугу або створіть власну, натиснувши «Надати послугу/Додати тварину»

Новини

20 квітня 2024
19 квітня 2024