«Життя людини – найцінніше»: Віце-мер Очакова наказв тримати усі сховища цілодобово відкритими

  • 10:53
  • 03.06.2023

Заступник мера Очакова Олексій Васьков наказав, щоб у місті всі сховища та укриття були постійно відкриті для населення.

Про це він заявив у своєму відео-зверененні.

– На фоні того, що відбулось у Києві, що через те, що сховища були закриті і до них не було доступу це призвело до загибелі людей, у тому числі і дитини. Тому я хочу вкотре наголосити, особливо це стосується голів ОСББ, що у будь-який час доступ до простих сховищ, підвалів має бути відкритий. За порушення цих вимог передбачена відповідальність, і доволі сурова. Але відповідальність відповідальністю, а життя загиблих людей це не поверне. Тому давайте працювати на випередження і не забувати, що ми живемо під час війни, тим паче, в нашому місті дуже часто відбуваються обстріли. Це треба враховувати. Життя людини - найцінніше. Я розумію, що менталітет і рівень виховання деяких осіб залишає бажати кращого, це ми бачимо по деяким нашим сховищам в центрі міста. Але все ж таки, я дуже прошу всіх дуже серйозно до цього відноситись, щоб всі сховища, окрім наших комунальних, мають бути доступні для пересічних громадян, - резюмував Васьков. 

Нагадаємо, що вночі під час ракетної атаки рф в Києві https://news.pn/uk/RussiaInvadedUkraine/291829>загинули троє людей, які не змогли потрапити в бомбосховище, бо воно було закрите. При цьому ще раніше на найвищому рівні піднімалось питання укриттів, але його проігнорували.

Новини

28 березня 2024
27 березня 2024