Перед міськрадою спиляли багаторічні ялинки – влада Миколаєва заявляє, що вони були аварійні

  • 12:46
  • 26.01.2023
263899_3

Перед будівлею Миколаївської міської ради спиляли багаторічні ялинки.

Про це пише видання «Никвести».

В коментарі перший заступник міського голови Віталій Луков заявив, що не знав про те, що хвойні дерева перед міськрадою були спиляні. Але, він зазначив, що дерева були аварійні і тому були прив'язані до будівлі сталевими тросами.

— Я не знаю, але ялинки були аварійні і тому були привязані до будівлі сталевими тросами. Після вибуху, який був в ОДА навесні, деякі дерева вирвало з корінням, і ці штирі, які тримали ці ялинки, їх теж відірвало. В меріїї мали розглядати це питання, може це з цим повязано, – розповів Віталій Луков. 

Слід зазначити, що наприкінці 2021 року перший віцемер Віталій Луков повідомляв, про те, що будівля міськради, яка була збудована у 1954 році, наразі – аварійна і потребує негайного ремонту. Окремі проблеми для будівлі створювали хвойні дерева, що росли перед мерією, адже їх коріння руйнувало фундамент будівлі.  

— У нас фасад в аварійному стані, це історична будівля, плануємо ремонт, там дуже багато додаткових вимог. Наприклад, ті самі ялинки перед міськрадою – вони псують фундамент. Коли їх садили, то не думали, як коріння зростатиме, а воно зараз зростає у бік фундаменту і це серйозна проблема, насправді, – сказав Луков.

Новини

19 квітня 2024
18 квітня 2024