Окупанти на півдні втратили С-300 і ЗРК Тор-М2

  • 08:35
  • 15.11.2022
2782926

Українські ракетно-артилерійські підрозділи на південному напрямку минулої доби відпрацювали 50 вогневих завдань, знищивши пускову установку С-300, ЗРК Тор-М2 та три одиниці бронетехніки.

Про це у вівторок, 15 листопада, повідомили у ОК Південь.

У свою чергу, росіяни завершують перегрупування військ на лівому березі Дніпра, продовжують облаштування кордонів оборони, ведуть ракетно-артилерійський вогонь за українськими позиціями та мирними населеними пунктами, атакують дронами-камікадзе та ведуть щільну повітряну розвідку. За день у повітрі було зафіксовано до 40 дронів різної модифікації.

– Серед дня чотирма ударними дронами типу Ланцет атаковано напрями деокупованих населених пунктів у Бериславському районі. Понад 30 снарядів реактивних систем залпового вогню Ураган і Град, а також важкої артилерії випущено протягом дня Нікопольським районом, - повідомили в ОК Південь.

Також росіяни обстріляли Очаків із Кінбурнської коси.

Водночас ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 50 вогневих завдань, атакувавши дислокацію ворожих підрозділів, місця зосередження озброєння та техніки, а також склад із боєприпасами в Олешках.

– Там же підтверджено знищення пускової установки С-300, зенітно-ракетного комплексу Тор-М2 та трьох одиниць автобронетехніки. Інші втрати ворога дорозвідуються, - зазначили в ОК Південь.

Зазначається, що корабельне угруповання ворожого флоту складається із десяти кораблів, серед яких один підводний.

Нагадаємо, ДСНС відновлює роботу на деокупованих територіях Миколаївської і Херсонської областей.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

2 травня 2024
1 травня 2024