ДСНС відновлює роботу на деокупованих територіях Миколаївської і Херсонської областей

  • 08:10
  • 15.11.2022
nxjsm3zh12fnlogf2ccoilpzlq7id1uk7xgctdfl_650x410

Підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій відновлюють роботу на деокупованих територіях Миколаївської та Херсонської областей.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Зведені загони з Миколаївської, Херсонської, Одеської, Кіровоградської, Черкаської та Вінницької областей, а також Мобільний рятувальний центр швидкого реагування до складу яких входить особовий склад та спеціальна техніка, направлені до місць дислокацій, де надалі нестимуть службу та виконувати завдання за призначенням.

Крім цього, в райони будуть направлені піротехнічні розрахунки.

– Розміновувати територію будуть піротехніки з Дніпропетровщини, Запоріжжя, Херсонщини, Миколаївщини, Кіровоградщини, Черкащини, Хмельниччини, Житомирщини, Одещини, Луганщини, Вінниці, Рівненщини, Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, - зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, що на території деокупованої Херсонської області сапери розпочали роботу з розмінування та відновлення водопроводу, який подавав питну воду до Миколаєва.

Нагадаємо, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич поки що не радить жителям повертатись у місто на тлі звільнення Херсона. Він заявив, що життя Миколаєва після звільнення Херсона з-під російської окупації не змінилося.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

20 квітня 2024
19 квітня 2024