Чи вплине мобілізація в Росії на ситуацію на фронті: пояснення розвідки

  • 13:34
  • 06.10.2022
_viyskoviy_zrk_mikolayiv_gettyimages_1241975549_8_650x410

Мобілізація в Росії не зможе глобально повпливати на ситуацію на фронті. Поки російська армія не може забезпечити мобілізованих.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

– Щоб не придумав Путін із мобілізацією - це ні глобально, ні стратегічно ні на що не вплине. Окрім кількості вбитих росіян та зруйнованих життів, на жаль, і в Україні, але і в Росії, а це привід росіянам задуматися. Тим не менше українська територія буде звільнена, кордони будуть відновлені, а злочинці будуть покарані, - зазначив Юсов.

За його словами, логістична структура та система мобілізації у Росії поки не відпрацьована. Мобілізованих чоловіків не можуть оперативно забезпечити необхідним. Проте ситуація може змінитися.

– Це не означає, що вони не зможуть це виправити, але наразі це точно не «друга армія світу». Так, в Росії ще велика кількість радянської техніки і законсервованої техніки, але питання, чи готова вона і в якому стані, хто на ній буде їхати. Тут виникає багато запитань і сумнівів щодо боєздатності «другої армії світу», - підкреслив представник розвідки.

Нагадаємо, в ЗСУ розказали, як далеко можуть залітати ворожі дрони-камікадзе.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

26 квітня 2024
25 квітня 2024