Окупанти захопили околиці Благодатного. Експерт оцінив ситуацію на Миколаївському напрямку

  • 17:27
  • 21.08.2022
_tanki_v_donnetske_gettyimages_464312718_12_650x410

Закріплення окупантів на околицях села Благодатне на Миколаївському напрямку не критично для наших сил. Це не дає переваги російським військам.

Про це в коментарі РБК-Україна розповів військовий експерт Олег Жданов.

– Там бої тривають. Вони (окупанти - ред.) намагаються остаточно закріпитися на південній околиці села. Але казати, що там погіршення ситуації на сьогодні не варто. Так, вони мають частковий успіх, але вони іноді мають його і на інших напрямках, бачимо особливо це на Донецькому, - пояснює Жданов.

Військовий експерт зазначає, що це погано, але не критично для нас.

– Тому якщо зможуть (українські війська - ред.) відбити росіян з цього села, то зроблять це, а якщо ні - значить бої будуть тривати. Тобто, ця ситуація наразі не дає противнику переваги, - підкреслює Жданов.

За його словами, на цьому напрямку ситуація більш-менш контрольована.

– Так, (окупанти - ред.) мають частковий успіх, єдине, що ми не можемо сказати з яких саме причин їм вдалося просунутися в перед. Можливо, ситуація вирівняється до кінця доби й завтра ми почуємо вже зворотну ситуацію, а можливо ще триватиме так, як є, - додає Жданов.

Окупанти захопили околиці Благодатного. Експерт оцінив ситуацію на Миколаївському напрямку

Нагадаємо, станом на 21 серпня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 9692 цивільних об'єкти.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

28 квітня 2024
27 квітня 2024