Ердоган запропонує Зеленському організувати його зустріч з Путіним, - ЗМІ

  • 13:26
  • 18.08.2022

Президент Туреччини Тайіп Ердоган в ході візиту в Україну запропонує своєму українському колезі Володимиру Зеленському організувати зустріч з лідером РФ Володимиром Путіним.

Про це повідомляє турецький телеканал A Haber.

– Очікується, що Ердоган запропонує Зеленському організувати його зустріч з Путіним, - повідомив кореспондент телеканалу зі Львова, пославшись на джерела в дипломатичних колах.

Тим часом, телеканал CNN Turk повідомляє, що Путін і Зеленський можуть провести зустріч для визначення «дорожньої карти» з питання війни в Україні.

– Згідно з новинами, які ми отримали з російських джерел, президент Росії Володимир Путін може зустрітися з Володимиром Зеленським. Російська сторона заявила, що лідери можуть обговорити і визначити «дорожню карту». Потім делегації можуть почати роботу з втілення цієї «дорожньої карти» в життя, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбудуться тристоронні переговори між президентами України і Туреччини Володимиром Зеленським і Реджепом Таїпом Ердоганом, а також генсеком ООН Антоніу Гутеррешом.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

20 квітня 2024
19 квітня 2024