Окупанти вже зізнаються, що не бачать перспектив наступу на Миколаїв і Кривий Ріг, – Арестович

  • 18:49
  • 14.08.2022
27223c5-4b530e1-arestovych-op

Олексій Арестович заявив, що росіяни вже зізнаються, що не бачать перспектив наступу на два міста. Радник глави ОП пояснив, що мовиться про Миколаїв і Кривий Ріг.

Про це він розповів ФЕЙГИН LIVE.

Відповідну інформацію радник глави Офісу Президента розповів ввечері 13 серпня.

Олексій Арестович заявив, що росіяни найбільше бояться Півдня. Адже вони там розмістились та хочуть наступати, проте не можуть через логістику.

Радник глави ОП пояснив, що росіяни щодня мають втрати на лівому березі Херсонщини. За даними Арестовича, навіть російське командування не має чого протиставити українській стороні.

– Вони доповідають в Москву, мовляв, тут не до наступу на Миколаєві та в Кривому Розі. Тут би живим залишитись. Вони доповідають: «Перспектив не бачимо», – заявив Арестович.

Також додав, що ця ситуація дуже сумно закінчиться для росіян. Також після розуміння відсутності перспективи, накрили аеропорт в Саках. Тоді у них з'явилось питання, чи є перспективи Криму.

Єдиний вихід для росіян – чи ядерна війна, чи знайти 60 тисяч російських військових. У відповідь російське зовнішньополітичне відомство заявило, що найкращим рішенням були б переговори.

Нагадаємо, у серпні уряд Данії погодить створення плану відновлення Миколаєва.

Фото про наслідки воєнних дій у Миколаєві можна подивитися тут.

Новини

19 березня 2024
18 березня 2024
17 березня 2024