У систему DREAM включили проєктів з відбудови Миколаївщини вже на ₴6,77 млрд

  • 13:56
  • 02.04.2024

В державній цифровій екосистемі управління відновленням DREAM міститься вже 98 проєктів з відбудови Миколаївської області. Їх загальна сума реалізації складає 6,77 мільярда гривень.

Такі дані опубліковані станом на 1 квітня опубліковані в цифровій системі DREAM.

Йдеться про проєкти з відбудови у Миколаєві, Очаківській громаді, Куцурубській громаді, Чорноморській громаді, Коблівській громаді, Нечаянській громаді, Снігурівській громаді, Широківській громаді, Воскресенській громаді, Березнегуватській громаді, Баштанській громаді, Новобузькій громаді, Новоодеській громаді, Вознесенській громаді та Мигиївській громаді. 

Наразі, згідно даним системи, вже є 2,23 мільярда гривень з необхідних 6,77 мільярда гривень на реалізацію проєктів з відбудови регіону. 


Скриншот з сайту державної цифрової екосистеми управління відновленням DREAMСкриншот з сайту державної цифрової екосистеми управління відновленням DREAM

Нещодавно, 20 березня, команда проєктного офісу DREAM презентувала громадам Миколаївської області цифрові інструменти, повідомили в Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Наразі 16 громад Миколаївщини вже мають власні профілі в DREAM. Загалом з екосистемою DREAM вже працюють 815 органів управління (громад, обласних адміністрацій, центральних органів виконавчої влади).

В проєктному офісі DREAM пояснили, що екосистема – це інструмент, який дозволяє громадам залучати інвестиції для відновлення зруйнованої інфраструктури, а інвесторам – прозоро відстежувати проходження своїх коштів і їх ефективне використання.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024