«На даний час досить суттєве навантаження»: Керівник Миколаївської спецпрокуратури у сфері оборони вважає доцільним відновити військові суди

  • 16:59
  • 28.11.2023
b19a09acf7a8bfa1

Керівник Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Андрій Кльопов вважає, що нині актуально відновити військові суди.

Про це він розповів під час брифінгу.

— Особисто моя думка, військові суди необхідні. На даний час досить суттєве навантаження на всю правоохоронну систему. І на слідчих, і на суддів. Ми справляємось. Але, це знову ж моя особиста думка, що військові суди потрібні. Це складне питання. Воно було предметом неодноразового розгляду на різних майданчиках і в Харкові, і в Києві. Це вже питання, яке повинне прийматися законодавчим органом, — розповів керівник Миколаївської спецпрокуратури у сфері оборони.

Журналіст уточнив, чи на регіональному рівні прокуратури звертаються з відповідними запитами щодо змін законодавства, доносять інформацію про необхідність змін.

— Це питання неодноразово висвітлювалося у ЗМІ, я думаю, що можна знайти цю інформацію у Інтернеті. Особисто свою думку я вам озвучив. Але це не є офіційною позицією. Є Генеральний прокурор і він уповноважений відповідати на це запитання, — зазначив Андрій Кльопов.

Новини

26 липня 2024
25 липня 2024